top of page

3D visualisering

Hvorfor bruke 3D visualisering ?

Målet med en 3D boligvisualisering er å vise det endelige resultatet. Du får detaljer et kamera ikke vil kunne fange opp, og du får et bedre inntrykk enn hva en tradisjonell snittegning gir. Basert på byggtegninger, matriale og møbleringsplan utvikler vi stillbilder i alle vinkler. 

Med en 3D visualisering vises umiddelbart fordelene og ulempene. Du kan simulere situasjoner for å eliminere risikoen for å mislykkes. En 3D visualisering viser potensiale i leiligheter og andre bygg før produksjonen settes i drift. 

Dronefoto Plandesign

Eksteriør og interiør

Enten du er utbygger, arkitekt eller eiendomsmegler vet du at bilder er det viktigste elementet i markedsføring av en bolig.

Når folk investerer i ny eiendom i dag er det nesten et krav at de får muligheten til å se en 3D presentasjon.

En 3D visualiseringer skal dokumentere prosjektets utseende, og fremheve byggeprosjektets kvaliteter eller synliggjøre muligheter.

Våre fotorealistiske 3D visualiseringer formidler prosjektets unike personlighet.

I samarbeid med kunden lager vi eksteriørbilder og interiørbilder der vi fokuserer på omgivelser, bomiljø inne og ute, stemning og detaljer som stimulerer kjøperens egne forestillinger og fremtidsdrømmer.

Her kan man presentere boligen fult møblert, belyst utvendig og innvendig med den riktige varmen og sjarmen en kjøper ser etter. Vinter/Sommer/Dag/Natt? Med eller uten folk.

En kjøper bruker både hode og hjerte, og bildene skal trigge begge.

Vårveien

" Vi har hatt et godt samarbeid med PlanDesign i forbindelse med våre eiendomsprosjekter.

Plandesign er virkelig en bedrift med personelig oppfølging og vil alltid at kunden skal bli helt fornøyd"

Takst og vindusspesialisten AS

Angel 6.JPG
3D ute 01.jpg
bottom of page